TERVETULOA UUDISTUNEILLE SIVUILLE!

Chiaro Hobbyhorses on Kht Chiaron täysin uudistunut tilaussivusto, josta löydät kaiken yhdestä paikasta. Sivusto on lähes valmis, vain loppusilaus ja muutamat materiaalikuvat puuttuvat.

Tavoitteena on pystyä valmistamaan entistä laadukkaampia ja kestävämpiä hevosia. Tämän takia käytössä on uusi harjantekotapa, jonka johdosta hevosten harjat ovat nykyään hieman paksumpia ja kestävät rajumpiakin otteita. Myös uudenlaisia, värillisiä silmiä on saatavilla, tästä lisää hinnasto -kohdasta. Hevoset toteutetaan täysin uudella kaavalla (2019 malli), minkä lisäksi saatavilla on myös 2018 mallin mukaisia hevosia.

2019 mallin mukainen hevonen värillisillä silmillä

Mikäli huomaat ongelmia tai puutteita sivuilla, ilmoittaisitko niistä Palaute -kohtaan? :) Sinne voit myös antaa palautetta jo tilaamastasi tai ostamastasi hevosesta tai varusteesta.

-Katatu

Kommentit

 1. I love YOUR CHANNEL I would really like to get a free Hobby horse because I don't have one and I really want one!!!!! I always watch u ride around on hobby horses and it has got me addicted to them so please can I win a free Hobby horse and make my dream pony come true?!! Anyways I hope you have a lovely day(week) and I hope that I win!!!:D🐴🐴🐴🐴♥️♥️♥️♥️♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! <3
   If you want to order a hobbyhorse from me and have questions, be free to send me and e-mail: khtchiaro@gmail.com
   Have a nice week too and good luck with the giveaway. :)

   Poista
 2. Steht dieser Fjordi zum verkauf?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is my custom-made / commission hobbyhorse page, but by clicking "Myytävänä" (for sale) category, you can find my sale horses.

   Poista
 3. How can I win here in hobby horse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You can order a hobbyhorse (this is my commission page). If you need help ordering or buying a hobbyhorse, contact me: khtchiaro@gmail.com / instagram: @chiarohobbyhorses

   Poista
 4. Heippa! Miten keppihevonen maksetaan? Olisin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 5. Öö miten tähän niinku voi tilata sen tilarin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Info-tilaaminen -kohdasta löytyy tilausohjeet. Tilauskaavake lähetetään esim. sähköpostitse. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

JOULULAHJATILAUKSET

TILAUKSET KESÄLLÄ 2020